Nyborg Handelsstandsforening

- blev stiftet i 1872 og har i mange år været et naturligt samlingspunkt for Nyborgs butikker og byens handlende. Foreningen arbejder aktivt og konstruktivt sammen med byens offentlige myndigheder. Gennem årene har foreningen opbygget en stor goodwill, som i dag er medvirkende årsag til de gode rammer, byen og dens handlende er omgivet af.
Der er stor opbakning til foreningen. Aldrig har nyskabelserne været større, og aldrig har den enkelte handlendes vilje til at deltage været bedre.
Se medlemslisten 
her

Hvem gør hvad i Nyborg Handelsstandsforening?

Nyborg Handelsstandsforening er hovedforeningen, som står for alt overordnet planlægning, økonomi, forhandling og mødevirksomhed.
Aktivitetsafdelingen er en del af handelsstandsforeningen, som tager sig af fælles markedsførings arrangementer såsom de lange lørdage, vinter- & sommerudsalg, Pinsemarked, Open by Night, aktiviteter omkring påske, efterårsferie og jul og naturligvis byens flotte juleudsmykning – i alt resulterer arbejdet i ca. 20-25 store og små arrangementer om året.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på info@nyborghandel.dk 

Kontingent

Kontingentsatser for Nyborg Handel - årligt i 2022  
   
Ordinært medlemskab  
 0 til 2 ansatte  2500,00 kr
 Mere end 2 ansatte  5000,00 kr
  + moms
 Julebelysnings kontingent - årligt 2022

 
0 til 2 ansatte 1500,00 kr
Mere end 2 ansatte 2500,00 kr
  + moms
   

BLIV MEDLEM AF NYBORG HANDEL

Nyborg er en by i rivende udvikling. Med byens centrale placering midt i Danmark, ligger alle muligheder klar– lige til at gribe.

Handel, erhvervsudvikling, bosætning og vores image som konference by nr. 1 gør Nyborg interessant. Vores enestående historie, som byen hvor der blev holdt Danehof på slottet, er en stor inspirationskilde til aktiviteter, der kan trække folk til byen.

Her kommer NYBORG HANDEL ind i billedet.

Hent vores medlemsfolder.